Eutanasiere

Sper sa fie printre singurele dati cand o sa dezbat o problema trendy, la ordinea zilei. Trecutul se pierde si arhiva ar deveni ilara. Pare-se ca se va adopta o lege cu privire la cainii comunitari care ar prevede omorarea lor. Ca sa ajung in miezul problemei, exista cateva trasaturi esentiale pe care un cretinoid gusoid cu probleme psihice grave datorate complexelor de genul

'O am mica' sau 'am tzatzele pana la genunchi' care vrea sa omoare animalele le prezinta. In primul rand este aerul ala inecacios de rahat pe care il mananca, pseudo intelectualitatea si simularea educatiei. Un om educat, cult, destept, citit, destept si culturalizat, atribute din ce in ce mai rare, invers proportionale cu pretentiile de genul 'respecta-ma', 'respecta-mi opinia', nu ar vocifera niciodata o barbarie de genul omorarii in masa a unor animale.

Pentru ca asta e, o actiune primitiva la care se rezuma acei oameni-cliseu, romanii tipici. E o actiune hitleristica, prin propagarea ideii de rasa-pura-care-are-stapan-va-supravietui. Si burtosii astia de clasa mijlocie, cu neveste lor mahalagioaice si cu pretentii de patura superioara vin, 2, cu afirmatii pe care le am citit de zeci de ori: cainii astia latra si musca. No way!

1 comment: